THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Monday, May 23, 2011

semalam keluaq lagi dengan dia
dia mai ambek kat umah .
jumpa mak dengan abah aku .
cehh . pemalu nak mampuih orang tua ni . haha .
mula mula pegi hospital kangaq . pegi tengok kawan fb aku kat sana .
dia cuma patah patah tangan saja.
lepas sembang sembang sekejap. kami mintak diri .
pastu shoot pegi jitra teruih.
cadang nak tengok filem nur kasih.
last last tiket abes. ada yang pukoi 7 malam punya.
and then dia ajak aku tengok filem pirates of carrabean kot ? xmau aku . tak minat !
so, kensel tengok wayang . pegi teman dia karaoke .
haram tak nyanyi . dengaq lagu saja . ok fine !
lepas tu singgah tasik darulaman sekejap.
tangkap tangkap gambaq . aku da la serabott . tak sukaa . ):
lepas siap semua tu , gerak balik. and dia ajak pegi umah abang dia kat kuala sanglang .
jauh kot . penat aku . sampai tertido tido dalam keta .
and malam tu dia ajak aku tengok wayang kulit dekat uitm arau .
tapi t'paksa kensel sebab aku kena balik . abah aku da call cakap dah lewat .
so, terpaksa kensel . sori sayangg .
the ending of the stori, semua wayang yang nak tengok tak dapat tengok . padan muka. HAHAHA (:
walaupun penat, tapi saya hepi .






thanks my lovely photographer mr.ariff (: ily.

Friday, May 20, 2011



baru balik . tadi keluar dengan dia ..
pegi kola perlis. tengok ja dia makan lokcin.
bukan tak nak, malam ni aku tak da selera. sakit kepala. sakit perot, perot kosong kot. hmm.
dan malam ni gadoh besaq .
tah la . mood aku tak baik malam ni .
menyesal pulak ikotkan hati sangat .
tapi bukan salah aku pon .
aku dah cakap ada benda yang aku tak suka dia buat .
dia buat !
aku apa lagi . angin la. and dia pon sama naik angin.
ingat tak tau, tutup pintu keta macam nak t'cabut.
panggil pon buat tak tau . macam aku tunggul kayu .
sepanjang balik senyap membisu . 
aku da la tak boleh diam diam ni.
cuba la pujuk. yes, maybe salah aku kot . aku cuba nak beralah.
tapi agak sakit hati bila he's calling me 'gedik'
agak terkecik hati la jugak . niat nak pujuk. tapi orang cakap macam tu .
and lepas tu . aku diam teros sepanjang balik tu .
rasa nak menangis, tapi tahan ja..
da malas nak gedik gedik dengan orang . orang tak suka kan
balik rumah, mula nak menangis .
tah la. tiba tiba rasa sedih sangat sangat malam ni .
keluar tak hepi macam selalu.
awak. malam ni saya rasa saya dah mula sayang awak sangat sangat.
maaf kalau malam ni awak terasa dengan sikap saya .
thanks sebab datang ambik. tolong hantar balik.
i love you .)';

Thursday, May 19, 2011

terkilan sangat malam ni .
awat dia tak boleh paham hati aku ?
aku tak dak orang lain dah selain dia .
hari hari mesti gado .
tak suka macam ni .. )';


awakk. saya sayang awak .

Wednesday, May 18, 2011



lama dah rasa aku tak update blog ni kan ? dulu tiap tiap hari. tak tau la. sejak dua menjak ni rasa macam a quiet bz cikit kot ? bz kah ? tah la. rasa macam sama ja. 24 jam lena, makan, online. tu ja tau . dan cuti 2 bulan ni sangat membosankan aku..!! nasib la ada 'someone' tu . boleh keluaq dengan dia . tapi dia pon keja . tak boleh keluaq hari hari . kan sayang ? HAHA . 

ok stop pasai tu .

sekarang aku nak cita pasai sorang gurls ni .
nasib la kalau dia baca pasai entry ni .
sori oke ?
but i memang nak cerita pasal u ,
u very funny sayang .((:

aku gelarkan dia A.
oke . dulu aku 'berkawan rapat' dengan sorang laki ni . 
actualli boys ni ex-bf kepada si A ni .
yes, aku memang rapat sangat sangat dengan boys tu.
sampai kitaorang declare 'couple'.
si A ni still nak kan dia punya ex-bf ni .
tiap tiap malam dia akan antaq mesej dekat boys tu .
setiap kali 'kami' keluar, aku mesti akan dengar handset lelaki tu berbunyi .
and the message from thats gurls.
dan lebih terok,
thats gurls akan tengok blog aku hari hari .
punya nak tengok apa aku nak cerita pasai ex-bf dia.
thanks stalker ((;

so, di pendekkan cerita .
aku sekarang dah lama break off dengan lelaki tu .
dan aku memang tak dak hati langsung dekat dia .
becoz why ? dia adalah 'boya' tehebat kat dunia ni .

and point utama aku nak cerita kat sini .
pagi tadi aku saja saja bukak page perempuan A tu kat fb
tapi memang tak boleh tengok sebab aku tak add dia . and its private.
tapi aku boleh tengok something.
iaitu basic information dia yang dia tak privatekan
dia tulis macam macam pasal dia dengan ex-bf dia tu .
dia tulis, soo romantikk.
and dia jugak cakap thanks pada sapa sapa yang mengutuk dia .mengata dia .bla bla.
tak kisah la kan .
tiba tiba tergerak hati aku nak tengok page dia guna adik aku punya fb.
aikk. walaweeii.. pelik..
page dia kosong ???
tak da tulis apa??
whats the mean?
sebelum nak gelak besaq.
aku pon suruh kawan kawan aku bukak jugak page perempuan A tu.
aku tanya dia . ada tak basic information tu .
and semuanya kata TAK DAK.
hakhakhakhakahak
time tu aku gelak besaq kottt.
maknanya, dia tulis macam tu saja nak bagi aku sorang jela tengok??
HAHAHAHA
awak, awak sangat lucu.
saya tak LAHAP la dekat ex-bf awak tu.
kalau korang kapel balik pon saya tak kisah .
sebab saya tak kemaruk pada 'buaya '
awak yang buta hati . 
awak tak nampak ka apa yang dah dia buat pada awak?
tak sedar ka awak ??
saya tak kisah berkawan dengan awak
kita sebaya.
tapi awak yang bina jurang antara kita .
i'm sorry (:

Monday, May 16, 2011

awak.
maafkan fara kalau banyak awak sakit hati .
maafkan fara kalau fara lebih lebih kan kawan lelaki lain daripada awak.
tapi fara nak awak tahu .
fara sayang awak .
bukan yang lain.



Sunday, May 15, 2011

alhamdulillah . terima kasih ya ALLAH sebab bagi result yang aku puas hati.
nak dekat dekat result sem lepas ja .
dari sem 1 macam tu . HAHA.
leganya tak dak yang gagal.
kira cerdik jugak la aku ni .
sumpah aku tak harap result yang gempak sem ni .
sebab masa final memang aku tak boleh nak jawab sangat . 
soalan agak susah bagi aku .
sem ni jugak aku banyak main main.
kira online fb  xberenti
segan nak stadi .
dok b'cinta.
padan ngan muka aku..
dan yang paling tak best,kena daftar poli untuk sem depan 6 julai 2011 !!
tak sukaa!! 7 julai bufday aku. tak dan nak sambut sambut kat sini.......
tak sukaaaaaaaaaaa!!

maap la sapa sapa yang add aku kat fb aku tak approve .

sekarang aku kena memilih .
kalau tak memilih, orang dok buat TAIK kat aku .
macam haram !
hat gatai ada . hat mulut cam longkang pon ada .
mana aku rasa mutual friend aku kenai . aku approve la .
hat aku tak approve tu . maap nah.
bukan SOMBONG. tak maw jadi masalahh. 
hat jadi kawan pon, kalau buat TAIK kat aku, aku block or remove teruih . senang .
oke sayang sayang semuaa.(:


Friday, May 13, 2011

sakit hati . sangat menyakitkan hati .
bila orang cakap aku mudah dapat pengganti .
yes. memang betoi .
tapi tu salah ka ?
aku bukan 'CURANG'. aku bukan khianat cinta aku . bukan kan ?
'dapat pengganti' thats means aku kawan dengan orang baru bila aku dah xda hubungan dengan sapa sapa lagi .
ada 'someone' ni . yang sebenarnya merangkap kawan kepada exbf aku dulu .
dia cakap kat aku baru baru ni 'eh, cepatnya dapat pengganti'.
masa tu aku memang angin dah la .
so aku balas balik .
'awatnya? salah ka aku kawan dengan orang lain ? buat pa aku nak tunggu orang yang cakap dia dah xcintakan aku lagi . buat pa aku nak tunggu orang yang khianat cinta aku. buat pa nak tunggu orang yang selalu bawak balik perempuan balik rumah untuk teman dia ?'
salah ka aku nak berkawan dengan orang lain pulak.
orang orang luar sana memang pandai mengata.
bukan depa sendiri yang rasa apa yang aku rasa . bodo lah pada orang yang suka mengata ngata ni ..
dah lebih 5 bulan aku makan hati .
dah lebih 5 bulan aku sabaq menunggu.
dah lebih 5 bulan aku cuba baiki hubungan kami.
aku call. aku mesej . dia ? langsung tak dak respon .
perlu ka aku tunggu lagi .
apa maksud dia bila dia buat xtaw kat aku . dia sayang aku ka??
so, bila dia mengaku dia memang ada perempuan lain. i'm very very upset.
aku kecewa sangat sangat dan ambik keputusan takkan menunggu lagi .
plizz orang orang kat luaq sana. jangan jadi suka mengata.
do u too perfect ?
plizz, aku nk rasa bahagia macam hampa jugakk.
for 'him'. semoga berbahagia awak .
semoga kita bahagia dengan pasangan masing masing .
insyaallah, mungkin apa yang kita dapat adalah terbaik untuk kita . aminn.

Wednesday, May 11, 2011

tidak banyak yang boleh saya ceritakan pasal kita .
kita masih baru dalam hubungan ni .
masih dalam proses mengenali dengan lebih rapat..
awak.
dan saya paling takut..
kekecewaan saya berulang lagi..
bila saya cinta dan sayangkan seseorang..
dia pergi tinggalkan saya ...
saya tak nak awak juga lakukan seperti itu..
awak kena janji !!
jangan pergi tinggalkan saya!!

perlukah main main kan perasaan orang ? sungguh tak paham .

Monday, May 9, 2011

nk update gambaq time konvo . (:
mekap tebai sangat . malu ~:p


raptai konvo..


with ex-sup4, susah dah nk jumpa pasni .)';


menunggu giliran ..


my bestfriends 


blurr.



wif anis ((;



graduan . haha .


my classmate ex-sup4


wif housemate.


friendss


present from fmly and friends (:



thank you all .

jumpa lagi nanti.

gudluck semua. ~

jangan risau awak . saya akan cuba lupakan semuanya tentang awak . sebab awak pon memang dah lupakan saya . 
saya doakan kebahagiaan dan kegembiraan awak di dunia dan di akhirat .
terima kasih untuk segalanya ..
(:

alhamdulillah .akhirnya berjaya jugak aku bergelar 'graduan' . haha.
dah selesai pon konvo hari ni .
punya la ketaq gila babi  masa nak naik pentas tuh . tuhan ja taw . (:
apa apa pon . thanks for my parent sbb bg bunga . to kawan kawan yang bagi jugak .
sangat sangat letih hari ni . mata pulak dok buat perangai .pedih kot .
and thanks to 'someone' yang hantaq aku balik rumah . 
thanks sbb belanja makan 'lokcin'. walaupun saya makan 1 awak makan 5 . HAHA.
best keluaq dengan awak (:

Saturday, May 7, 2011

its hurt .
sangat sangat sakit malam ni.
masa online fb tadi aku dapat tau something yang buat hati aku hancoq! berkecai !
mohd syahmi. saya benci awak sangat sangat !!
sampai hati awak !
apa kurangnya saya ??
apa lebihnya dia ??
mungkin dia boleh temankan awak 24 jam kat sana. awak buat saya macam ni .
sangat sangat kecewa.


tak payah la saya jumpa awak lagi . saya dah dapat keputusan itu.
terima kasih awak ..
this is end of our story..

bila tadi aku cakap kat dia nak pergi jumpa dia kat langkawi .
dia cakap datang la .
whats the mean ?
adakah tu satu peluang yang baik atau tidak ?
atau saja dia nak sedapkan hati aku ?
tah la..
saya pergi untuk dapatkan jawapan tentang penantian saya selama ini .
kalau awak menolak . saya terima.
anggap la ini bukan jodoh kita ...










Friday, May 6, 2011

kawan kawan. aku ambik tindakan nak pi jumpa 'dia' kat langkawi nuh . 
kalau dia memang tak mau balik . 
aku yang kan pi sana .
nak mintak penjelasan tentang hubungan kami ni .
did i do the corret action ?
i hope so ..
tapi .. dalam masa terdekat ni tak boleh lagi . 
kalot nak konvo . kalot nak buat kenduri adek aku sunat .
dan kalau nanti 'dia' cakap memang tak nak teruskan.
aku akan terus balik saja...








malam tadi aku rasa bengang gila .nak muntah pon ada .
ada someone call aku tengah tengah malam .
bukan tengah malam dah . tengah pagi buta kot .
memandangkan he;s my friends, aku pon jawab lahh.
elok elok cakap pasal menda lain. tetiba dia dah melalut cakap pasal ***.
apa masalah ni .? sangap kah ?
adoii. aku pon da mula nak melungai tengkok. so, aku ubah topik.
mula mula dia ikot, lama lama jadi balik. fuck betoi la !
so aku cakap ' ish, awat cakap macam ni . geli aih '
dia just wat tak tau .
last last aku teros cakap nak tidoq and letak terus telefon.
benci gila aku dengan orang perangai macam ni .
dah la mengacau tidoq aku .
menyusahkan hidup aku ja orang macam ni .




kalau hang dah sangap sangat hang pi danok la weh ! :p




you were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
i'll never stop thinking of you.

how can i forget all that
when you're the one who make me smile
you'll always be a part of me
how i wish you were still mine.

never will forget the day
how we've met and came this far
we all know we got this feeling
but somehow it has to end up here.

i know it's me who say good bye
and that the hardest thing to do
cause you mean so much to me
and guide the truth from me to you.

for all the things i've done and said
for all the hurt i've caused of you
i hope you will forgive me baby
cause that wasn't what i meant to do





actualli ni lirik lagu . you by Nur Jannah Alia .
haram sedih gila babi kot .
teriak dah aku dengaq tadi .
teringat kat dia .
teruih aku post lagu ni kat FB dia )';

kadang kadang rasa macam dah tak da harapan lagi dengan dia .
aku still lagi menunggu .
tapi dia ?
kadang kadang ada..
kadang kadang sepi tak dak berita..
sampai bila aku nak tunggu .
aku ada lagi ka dalam hati dia ? ka dah buang jauh jauh .

awak plizz bagi kata putus .jangan terus diamkan diri !!
saya dah mula rasa putus asa . )';

kalau dah rasa diri tu TUNANG orang .
pliz jangan nak menggatal dengan aku .

kawan kawan . aku nak kua. pegi airport . ambik kakak aku balik dari sabah . bosan sangat dok umah . so, aku ikot lah . jum~










byebye .(:

Thursday, May 5, 2011

happy_mothers_day.jpg


SELAMAT HARI IBU UNTUK SEMUA IBU IBU KAT DUNIA NI .


for my mum. puan PUZIAH binti SULAIMAN .
SELAMAT HARI IBU MAK.
ur the best mum in the world. 
I LOVE YOU <3

kawan kawan . apa yang korang rasa bila orang korang sayang . contohnya BF korang suka marah marah korang ? suka korang ikot je cakap dia . and marah marah korang bila korang tak ikot cakap dia katanya . tapi yang sebetulnya 80% kita ikot cakap dia .. dan selebih tu mungkin la dia ikot apa yang kita suroh .


kawan kawan apa yang korang rasa bila korang keluar dengan BF korang tu . korang nak tengok handset dia tengok tengok.dia buat security code ? tapi . handset kita boleh pulak dia tengok . belek sana sini .


kawan kawan apa yang korang rasa bila korang keluar date dengan BF korang tu . ada perempuan lain call . dan BF korang tu layan perempuan tu dan suroh korang senyap ? tapi bila secret admirer korang call korang . dia marah . perli perli korang . korang rasa apa ?


kawan kawan . apa korang rasa bila BF korang kasar kasar dengan korang . pukol pukol korang bila korang tak ikot cakap dia . tak buat yang dia nak ? korang rasa BF tu sayang korang ke ?


kawan kawan . apa korang rasa bila waktu pagi sampai petang BF korang tu ada depan mata korang . tapi petang sampai malam dengan perempuan lain pulak . FRIENDLY betol BF korang tu kan ?


kawan kawan . apa korang rasa bila korang keluar date dengan BF korang tu . korang jumpa gambar dia bercium pipi dengan perempuan lain ? MESRA sunggoh BF korang tu kan ?


kawan kawan . apa korang rasa bila korang keluar dengan BF korang tu . korang terjumpa resit HOTEL? sebelum ni dia tak pernah cerita pon dia nak pergi holiday dengan kawan kawan or family dia . korang rasa BF korang tu pergi dengan sapa ?


kawan kawan . apa korang rasa . bila korang ajak BF korang tu teman korang pergi satu tempat . tapi BF korang cakap tak boleh . dia kerja . tapi bila korang call kawan dia . kawan dia cakap dia cuti sampai 3 hari . korang rasa BF korang tu JUJUR ke dengan korang .?


lastly . kawan kawan . apa korang rasa bila BF korang cakap dia kerja . tapi korang dapat tahu dia keluar dengan perempuan lain . korang rasa apa jenis BF korang ni ???






korang jangan tak tahu . ada LELAKI macam ni . macam haram kan perangai dia ? so, nak buat apa dengan BF macam ni ? sila bagi pendapat.. (: -____________-)

someone . pliz dun make me fallen love with you . 
jangan layan saya dengan begitu baik .
jangan selalu ambik berat pasal saya .
awak buat saya suka kawan dengan awak .
tapi jangan biarkan saya jatuh cinta ....


ishhhhh . geram geram . geramm . nak cari mampoih dah jantan ni dengan aku . BABI la weh !
memang 'BUAYA' la hang ni . hang ingat hang kemaih sangat ?
perfect sangat ka hang sampai boleh main main kan perempuan macam tu ?
sumpah . aku rasa lega tak kenai hang lama . bertuah sangat sangat aku .
baru sebulan kawan hang dah pukoi pukoi aku . aku diam ja selama ni .apa cerita beb ? mak bapak aku pon tak pernah letak tangan dekat aku .
semua perempuan hang kenai hang buat macam tu . hang dayus ka weh ? hang hebat tang mana ?
hang ingat perempuan ni barang mainan ka yang hang boleh main main .
yes. maybe sebab kami semua diam. kami berlembut dengan hang . hang jadi lagi HAPRAK .
sebelum ni aku tak kenai hang camna . tapi lepas aku kenai EXGF hang . aku tau semua . dasyat hang . aku tabik hang la weh .
lepas apa hang mintak aku tak bagi . hang tinggai aku . hang cari perempuan lain pulak . dengaq cerita la ni hang bahagia . kesian perempuan tu .




hang tau .sikit pon aku tak heran dengan hang .bertaubat la weh . sebelum terlambat . jangan tau BUAT ja ~


tak pa aih . semoga hang bahagia la noh .wahai BUAYA . maaf la noh law hang terbaca post ni . HAHA .






                                               =_______________= (:

Wednesday, May 4, 2011

ciri ciri orang yang mencintai kita . walaupun rasanya hampa dah baca 'note' ni . saja aku nak post lagi . bagi hampa sedaq sikit . sesungguhnya . ada 'orang yang mencintai' hampa selamani .  kot la hampa tak sedaq kan ? oke .jum baca :





1. Orang yang mencintai hampa xboleh bagi alasan kenapa dia mencintai hampa, yang dia tahu dimata dia hanya ada hampa ja .
2. Orang yang mencintai hampa selalu menerima hampa apa adanya,dimatanya hampa selalu yang tercantik/tertampan walaupun mungkin hampa xla cantik /kacak mana pon kan ? 
3. Orang yang mencintai hampa selalu nak  tau tentang apa saja yang hampa buat sepanjang hari ini, dia ingin tau kegiatan hampa setiap hari .
4. Orang yang mencintai hampa akan hantaq mesej macam “slmt pagi” ,“slmt hr mggu” “slmt malam”, "tgh buat apa" walaupun dia tau hampa takkan balas.
5. Kalau hampa sambut hari jadi dan hampa tak jemput dia . dia tak kisah . tetapi dia akan tetap ucapkan 'selamat hari lahir' pada hampa.
6. Orang yang mencintai hampa akan selalu mengingat setiap kejadian yang dia lalui bersama hampa, mungkin kejadian yang hampa sendiri dah lupa. tapi bagi dia, semua kejadian yang dia buat dengan hampa adalah 1 kenangan yang indah.
7. Orang yang mencintai hampa selalu mengingat tiap kata2 yang hampa ucapkan dan mungkin kata2 tu  hampa sendiri dah lupa ..
8. Orang yang mencintai hampa akan belajar menyukai lagu-lagu kesukaan hampa, bahkan mungkin meminjam CD/kaset hampa sebab dia nak tau apa yang hampa suka . sebab apa yang hampa suka akan jadi kesukaan dia jugak ..
9. Kalau terakhir kali jumpa,hampa tengah sakit, demam, selsema, dia akan menghubungi hampa lepas balik tu untuk tanyakan keadaan hampa . sebab dia sangat risau akan kesihatan hampa . 
10. Kalau hampa kata nak pi jawab exam ka, pi temuduga ka dia akan hantaq mesej atau kol hampa untuk ucapkan 'gudluck'. dia nak hampa berjaya .
11. Orang yang mencintai hampa akan memberikan suatu barang miliknya yang bagi hampa benda tu simple, tapi bagi dia barang tu adalah sangat istimewa.
12Orang yang mencintai hampa akan terdiam sesaat,sewaktu tengah bercakap dengan hampa di telefon sebab dia sangat gugup ketika mendengar suara hampa dan hati dia sedang berdebar debar . 
13. Orang yang mencintai hampa selalu ingin berada dekat dengan hampa dan ingin menghabiskan hari hari dia dengan hampa saja . walaupun dah keluaq seharian dengan hampa dia akan rasa tak cukop.
14. Jika satu hari hampa terpaksa pergi ke tempat lain, dia akan sentiasa menasihati hampa untuk selalu jaga diri dan jangan lupakan diri dia . sebab dia takot hampa kan jumpa orang lain dan lupakn dia .
15. Orang yang mencintai hampa selalu buat perkara yang gila macam kol hampa tengah tengah malam, menghantar mesej  hari hari . menelefon hampa banyak kali dalam sehari . menghantar mesej di tengah tengah malam . kerana pada masa tu dia memang sedang pikiaq tentang hampa . ataupun dia tengah berangan tentang hampa.
16. Jika hampa mintak dia mengajaq hampa sesuatu benda yang hampa langsung tak tau . dia akan mengajaq dengan penoh sabaq walaupun mungkin hampa adalah orang yang paling bengong kat dunia . ataupun hampa ni seorang yang lembab .(: 
17. Kalau hampa tengok hp ataupun komen komen kat fb . nama hampa yang paling banyak ada kat situ . sebab dia masih nak simpan semua pesanan pesanan hampa tu walaupun mungkin dah bertahun tahun , dah berbulan bulan benda tu hampa hantaq . 
18. Dan jika hampa menjauhi dia atau menolak diri dia, dia akan pergi dari hidup hampa sebab apa yang dia nak adalah kebahagian hampa walaupun benda tu menyakitkan hati dia . 
19. Jika suatu hari hampa menyedari kehadiran dia dan merindukan diri dia , dia akan selalu ada sebab dia selalu menunggu hampa dan tak pernah cari yang lain .

tediaa tediaa . paham dak 'note' ni ? aku olah jadi bahasa utara sat . paham dak ? camna ? hampa rasa ada dak seseorang yang buat camni kat hampa ? kalau ada, lekaihh pi kata 'aku cinta hang jugak ' haha .
kalau ada jangan dok biaq dia pi. dia pi nanti,hampa yang akan menyesai . pikiaq pikiaq la sendiri .



p/s : hat aku bold warna merah tu kan .. tunjuk apa yang aku rasa selamani (: saja nak bagitau (: (:

harini aku belajaq memasak . hehe . just benda yang simple simple ja . masak sambal tumis . dengan asam pedas . maybe bagi hampa benda ni dah lapok . tu sebab hampa dah terer . tapi bagi aku benda ni kena belajaq banyak lagi  sebab aku mana reti masak pon . selama ni reti goreng teloq . goreng ikan . masak nasik goreng .tu jaa. hukhuk . malu aih dah jadi 'anak dara' tak reti masak lagi .


tapi tadi dok menyembang dengan mak aku kat dapoq dia boleh cakap ' cuti 2 bulan ni kena belajaq masak. 
umoq dah 21 . lepas habes belajaq kat poli tu mak nak suroh hang kawen ja ' erkkkkkk . SENTAPPP !








nak kawen pa mak oii . calon pon tadakk (':